Gymmet

Titta gärna in hos oss på Flygstadens industriområde i Söndrum. Du är lika välkommen på pass som på gymträning eller bara en kopp kaffe i vår populära soffhörna, som med tiden blivit gymmets hjärta.

Familjära känslan

Hos oss är det viktigt att alla känner sig välkomna, gammal som ung. Vi värnar därför om den familjära känslan, alla ska känna sig välkomna och trivas. Efter de instruktörsledda passen på morgonen stannar en del på en kopp kaffe och en kaka. Det blir mycket prat och mysig stämning.

KOM GÄRNA FÖRBI

Gymmet

Vårt gym är utrustad med allt du kan tänkas behöva för att driva din träning framåt. Löpband, crosstrainers och roddmaskiner, box-säckar, fria vikter samt de sedvanliga maskinerna för kroppens alla muskelgrupper. På vår övervåning finner du en liten mysig yta, perfekt för stretching, yoga och lättare kroppsövningar.

Personlig träning?

Våra salar

Sal 1

Vi har tre salar där vi håller våra instruktörsledda pass. Sal 1 är en indoorsal.  När salen är lediga är det fritt fram för dig som medlem att använda crosstrainer för uppvärmning eller mer.

Sal 2

Sal 2 är en stor sal med härligt ljus där vi har pass som core, studs och tabata. När salen inte används för pass är det fritt fram för alla. Här finns mattor, gummiband, hantlar med mera. 

Sal 3

Denna sal är utrustad för styrkelyft, kettlebells och en grym monkeybar med mera.  Här har vi cirkelträning, Bero extreme och kettlebell-pass. När salen inte används för pass är det fri tillgång.

Bli medlem

Läs mer om medlemskap hos oss, vad som ingår och hur allt funkar. Pst - har du hört att vi har en veckas gratis prova på?

Boka pass

Håll koll på vilka pass som ligger ute och försäkra dig om att få plats på just dina favoritpass.
Boka nu!

Öppettider

Gymmet är bemannat vissa tider. Med tag kommer du in vardagar från klockan 05 till klockan 23. Helger mellan klockan 06 och 22.